6906632943 Ειρήνης 1 & Αγρινίου, Αστακός Αιτωλοακαρνανία 30006 s.karelis.energy@gmail.com
 
 

 

 

 

Φωτοβολταϊκά - Μελέτη - Αναδομή - Εγκατάσταση - Συντήρηση | Σπύρος Καρέλης Αστακός Αιτωλοακαρνανία


Η επιχείρηση KARELIS ENERGY του Σπύρου Καρέλη με έδρα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με συνέπεια, επαγγελματισμό, προσιτές τιμές και πάνω απ’ όλα ασφάλεια, χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας, έτσι ώστε τα έργα που παραδίνει να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα με αντοχή στο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε από τη μελέτη κι υποβολή του φακέλου γι’ αδειοδότηση μέχρι και την αναδομή, την εγκατάσταση και την συντήρηση του φωτοβολταϊκού σας, είτε πρόκειται για συνεργασία με ιδιώτες, είτε εργολαβικά με εταιρείες, προσφέροντας υπηρεσίες κι έργα υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
 
συνέχεια
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις προσφέροντας σύγχρονες κι ολοκληρωμένες λύσεις, σε οποιαδήποτε εγκατάσταση και αν προκύψει!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας παραδίδοντας άρτια, ολοκληρωμένα και ασφαλή αποτελέσματα με πιστοποιημένα υλικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες κι επαγγελματίες, σεβόμενοι το χρόνο αποπεράτωσης των έργων σ’ Ελλάδα κι εξωτερικό!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα σας, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επισκεφτούμε τον χώρο σας προκειμένου να βρούμε την ιδανική λύση σε οποιαδήποτε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση χρειάζεστε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ